Vastgoedprojecten

Terwijl de bouwgrond in Nederland schaarser wordt, groeit de behoefte aan logistieke ruimte, vooral door de toename van online verkopen. Heeft u meerdere gespreide hubs nodig voor de verwerking van 24-uursbestellingen en retouren? Of voor de opslag van goederen voor Europese distributie? Typerend voor ons vastgoed zijn de centrale ligging, de focus op efficiëntie, esthetiek en welzijn, en het respect voor landschap en milieu. Bekijk hieronder onze projecten.

Verhuur van logistiek vastgoed

De 5 kenmerken van Amazone-vastgoed

1. Zorgvuldig geselecteerde strategische locaties

Op zoek naar veelbelovende locaties selecteren we alleen grondposities met een topligging en goede infrastructuur. Andere doorslaggevende criteria zijn een daadkrachtige gemeente en de beschikbaarheid van voldoende personeel.

2. Sterke focus op landschap en leefbaarheid

We ontwikkelen toekomstbestendig vastgoed met een minimale milieu-impact. Vastgoed dat waarde aan landschap en leefbaarheid toevoegt. We mikken op ambitieuze duurzaamheidcertificeringen en de beperking van CO2-uitstoot.

3. Scherp oog voor architectuur en esthetiek

Onze architectonische blikvangers sluiten mooi aan bij de omgeving, het landschap en de lokale of regionale historie. Leidraad daarbij zijn de toekomstvisie van de gemeente op gebiedsontwikkeling en het beeldkwaliteitsplan.  

4. Aandacht voor het welzijn van werknemers

We creëren een gezonde, inspirerende werkomgeving met plezierige werk- en ontspanningsruimtes, zoals een mooie kantine, fitnessruimte en/of groen dakterras. Een omgeving waarin mensen zich blij, tevreden en gemotiveerd voelen.

5. Optimalisatie van de logistieke processen

Logistiek vastgoed ontwikkelt zich van eenvoudige hallen met stellingen tot volledig gerobotiseerde centra. Met onze ruime logistieke ervaring garanderen we u een efficiënte indeling, goede connectiviteit en succesvolle operatie.

Meer weten over onze vastgoedactiviteiten?

Onze vastgoedactiviteiten richten zich op de ontwikkeling, nieuwbouw en verhuur van logistiek vastgoed.

Heeft u een vraag? Bel 06 – 53 43 77 96 of stuur ons een e-mail.