Over ons

Gaat u uitbreiden en zoekt u een geschikte (groei)locatie? Amazone Real Estate ontwikkelt, bouwt en verhuurt logistiek vastgoed op centrale, strategische posities in Nederland. Duurzame, efficiënte bedrijfspanden die het vestigings- en arbeidsklimaat een boost geven. Architectonische parels passend bij het landschap en de historie. Zo dragen wij bij aan uw logistieke ambities en aan de doelstellingen van de gemeente op het gebied van gebiedsontwikkeling.

De 3 sterktes van Amazone Real Estate

1. Bundeling van vastgoed- en logistieke ervaring

Amazone-oprichter Lorenzo Bas stond gedurende 12 jaar als directeur-eigenaar aan het roer van BAS Group, een vernieuwende, duurzame, logistieke onderneming. Mede-oprichter Wijnand van der Velden is sinds 2008 actief als ontwikkelaar van vastgoed. Onze ervaring met het ontwerpen, plannen en inrichten van logistieke processen en vastgoedprojecten komen sinds 2021 samen in de ontwikkeling van logistiek vastgoed.

2. Nauwe samenwerking met lokale overheden

Door intensief samen te werken met gemeentes en actief mee te denken over gebiedsontwikkeling komen we tot het beste resultaat voor ondernemer, overheid en omgeving. Een pand dat qua uitstraling, duurzaamheid en werkgelegenheid bij de doelstellingen van de gemeente past. Dat aansluit op de behoeften van de eindgebruiker, zoals ruimte, een goede ligging en infrastructuur, en de beschikbaarheid van voldoende personeel. Alleen samen behalen we ieders doelen.

3. RICS: professionaliteit en integriteit gegarandeerd

We handelen volgens de standaarden van RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), een internationale organisatie van vastgoedprofessionals. RICS bevordert en handhaaft professionele kwalificaties en ethisch gedrag bij het ontwikkelen en beheren van grond, vastgoed, bouw en infrastructuur. Zo weet u dat u met een integere partner en betrouwbare dienstverlening te maken heeft. Daarbij kunt u rekenen op onze actuele kennis van bouwkunde, markten en ontwikkelingen.

Een realestate-expert vertelt...

Maak kennis met de oprichters

Lorenzo Bas

(1978)

Ervaring: logistiek ondernemer sinds 2000

Opleiding: Transport & Aviation Logistics

Specialisatie: logistieke dienstverlening

Wijnand van der Velden

(1979)

Ervaring: vastgoedontwikkelaar sinds 2008

Opleiding: Real Estate Management

Specialicatie: vastgoedontwikkeling

Betrouwbaar als een Volvo Amazon

Naast vriendschap en ondernemerschap is er een 3e factor die ons verbindt: onze gezamenlijke Volvo Amazon B1800. Een klassieke rallyauto die bekendstaat als sterk en betrouwbaar. Volvo voerde, als koploper in veiligheid, de Amazon als een van de eerste auto’s uit met een driepuntsgordel. Hoewel er sinds 1971 geen Amazons meer geproduceerd worden, zijn ze in de klassieke rallysport nog altijd betrouwbaar. Een eigenschap die u terugziet in ons handelen. Niet voor niets is Amazone Real Estate naar deze Volvo vernoemd.

Benieuwd naar onze vastgoedprojecten?