Vastgoedactiviteiten

Ontwikkeling, bouw en verhuur van logistiek vastgoed

Amazone Real Estate ontwikkelt, bouwt en verhuurt warehouses, opslag- en distributiecentra en overige bedrijfsruimtes op strategische, logistieke locaties in Nederland. Bij al onze vastgoedactiviteiten werken we intensief samen met overheidsinstellingen en zorgvuldig geselecteerde architectenbureaus, aannemersbedrijven en makelaarskantoren. Samen boeken we het beste resultaat: mooi, efficiënt logistiek vastgoed, waarin mens en milieu een hoofdrol spelen.

Creatieve verwerving van grondposities

Op zoek naar geschikte greenfields in Nederland kijken wij ook buiten de gebaande paden. Door marktgroei en schaalvergroting zijn nieuwbouwlocaties immers schaars. Met open blik, creativiteit en doortastendheid verwerven we kavels met een centrale ligging, goede infrastructuur en de aanwezigheid van onderwijs, kundig personeel en een gedreven gemeente.

Functionele en esthetische architectuur

Bij het functioneel ontwerpen van bedrijfspanden verplaatsen we ons in de ondernemer en werknemer, en respecteren we het milieu en de visie van de gemeente. We kiezen bewust voor een hoogwaardig esthetisch ontwerp, omdat we graag mooie gebouwen creëren. Gebouwen die naadloos aansluiten bij het landschap, de omgeving en de lokale of regionale historie.

Nieuwbouw volgens BREEAM-keurmerk

Gevels zijn vaak zo generiek, dat het ene gebouw nauwelijks van het andere te onderscheiden is. Onze ontwerpen vormen een prachtige tegenhanger. Voor de uitvoering selecteren we een betrouwbare aannemer, die het pand indien gewenst volgens het BREEAM-NL-keurmerk bouwt en turnkey oplevert. Zo bent u verzekerd van een gezond, duurzaam en efficiënt bedrijfspand.

Verhuur van opslag- en distributiecentra

Onze multichannel-distributiecentra zijn speciaal ontwikkeld voor (internationale) (e-)retailers die hun logistieke en e-fulfilmentactiviteiten graag onder één dak concentreren. Naast grootschalige logistieke centra verhuren we kleinschalige bedrijfsruimten aan zzp’ers en mkb-bedrijven. We verhuren ze via gerenommeerde makelaars.

Benieuwd naar onze vastgoedprojecten?