Verkocht

Flevum Logistics Park

Lelystad | Flevoland (NL)

Logistiek centrum

In ontwikkeling (in 2024 gereed)

ca. 31.993m2

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met de makelaar.

Omschrijving

Lelystad is een van Nederlands groenste steden. Daarom ontwikkelden we een multichannel-distributiecentrum rondom 2 belangrijke thema’s: het welzijn van werknemers en de leefbaarheid van de omgeving. Het duurzame bedrijfspand dankt zijn parkachtige uitstraling o.a. aan de royale omgevingsbeplanting en groene daktuin. Het ontwerp voorziet in een mooie bedrijfskantine en moderne fitnessruimte.

Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens BREEAM-NL Excellent, de op een na hoogste duurzaamheidscertificering. Flevum Logistics Parc heeft een gespiegeld ontwerp. Bij een splitsing van het pand ontstaan links en rechts 2 gelijkwaardige panden, elk geschikt voor één gebruiker. Het bedrijfspand is speciaal ontwikkeld voor multichannel-activiteiten, zoals orderpicking en fulfilment. Daartoe is een glasvezelnetwerk voorzien met ruim voldoende wifipunten voor een uitstekende connectiviteit.

Er is een NEN 2580 certificaat type B aanwezig.

Infrastructuur

Ligging

Flevum Logistics Parc wordt gevestigd op bedrijventerrein Zuiderpark in het zuidoosten van Lelystad, hoofdstad van Flevoland, centraal gelegen in Midden-Nederland. Het toekomstige multichannel-distributiecentrum ligt direct aan de snelweg A6 en de provinciale weg N302, dicht bij Flevokust Haven, Lelystad Airport en de Hanzelijn. Lelystad is de ‘city of opportunities’, poort naar de Randstad en de verbindende schakel tussen de Randstad en het noorden, oosten en zuiden van Nederland. Vanuit Flevokust Haven zijn de grote (zee)havens van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, en het Duitse achterland bereikbaar.